Dom > О нама

Схандонг Голденест Машине Мануфацтуринг Цо, Лтд

Схандонг Голденест Машине Мануфацтуринг Цо, Лтд је најранији предузеће које се бави пројектовањем, истраживањем и производњом аутоматске пољопривредне опреме за живину и сточарство од 1 9 8 7. До сада је Голденест акумулирао око 3 година искуства у техничкој иновације.

Најснажнија област покривања од 80000㎡, фабричко подручје 45000㎡, канцеларија и истраживање зграде површине 6000㎡, има 25 инжењера, око 500 радника. Налази се на улици Санцхенг бр.261, зону економског развоја, Кингдао Пингду Цити, Схандонг Провинце оф Цхина.

У 2 0 0 0 години, најзначајнија увезена Немачка патентирана је технологија за подмазивање и производи линије. Сада, Голденест је једини професионални произвођач немачког хранача у Кини.

Златести има око 3 0 патентног дизајна и технологију у целости, као што је систем за храњење цилиндра узгајивача, пластична ланчана плоча отворена кроз храну, систем за гњечење јаја, уређај за храњење бројлера, систем за храњење свињског ланца итд.

Најславнији су извозили интегрисану опрему у многе земље и подручја, као што су југоисточна Азија, Блиски исток, Јужна Америка, Индија, Аустралија, САД и Канада итд.

На основу захтева и распореда купца, компанија Голденест може да обезбеди комплетну аутоматску опрему за узгој перади и свиња као пројекат на кључ.

Наша компанија искрено вас позива да дођете у посету нашој фабрици, да научите једни с другима и остварите дугорочну пословну сарадњу.

公司.jpg

Наша предност

Голденест је професионални произвођач опреме за производњу живине и свиња од 1987. године у Кини.

1]. 3 0 година искуства у пројектовању, истраживању и производњи

2]. Набавите комплетну опрему за живину и свињетину, урадите пројекат на кључ

3]. Послуживати више од 60 земаља и области, имају агент и прекоморску канцеларију на Тајланду, Пакистану, Боливији, Бразилу, Румунији, Канади, Филипинима, Јужној Африци итд.

4]. Сопствени 30 патентног дизајна и технологије у броилеру, узгајивачу, систему исхране свиња и одржавању система.

证书.jpg


Наша емисија

国外客户.jpg


Приказује паковање и из кабинета

出货.jpg